CELSIUS CLEANING a apărut ca urmare a pasiunii pentru acest tip de afacare dar și pentru impactul social al acestor servicii bine aplicate. De aceea căutăm să oferim ce este mai bun, mai sănătos și mai eficient din punct de vedere al utilajelor , produselor de curățat și spălat, servicii având în vedere în primul rând nevoile consumatorului și rezultatul final. Grija noastră pentru rezultate depășește aspectul comercial al afacerii noastre considerând în același timp că asigurăm prin ceea ce facem un nivel mai înalt de igienă pentru sănătatea și bunăstare a celor din jurul nostru. 

Putem curăța și spăla orice fel de lenjerie, obiecte de îmbrăcăminte, haine de blană naturală sau artificială, haine de piele, costume de piele pentru motocicliști, covoare, cu un dublu avantaj esențial : pe de o parte, aspectul și rezistența hainelor spălate este îmbunătățită sau măcar păstrată, iar pe de altă parte, asigurăm eliminarea bacteriilor/virusilor, protejând astfel pe cei dragi.

Mașinile pe care le avem ne permit o spălare cu dezinfectare pentru o mulțime de obiecte de îmbrăcăminte, sau pentru obiectele cu țesături delicate putem folosi procesul de "Wet-Cleaning".

Vă salutăm cu drag,

Echipa Celsius Cleaning