Aveți 0 produse în coș - 0 Lei


Valetul dedicat hainelor tale

Se spune că nu poți cumpăra timp. Însă ce poți face este să te organizezi mai bine ca să ai mai multe ore libere pentru prioritățile tale, pentru lucrurile care contează cu adevărat.

Imaginează-ți cum ar fi să ai un valet!

Un valet care să te ajute atunci când vine vorba de organizarea activităților de acasă.

Ți-l prezentăm cu bucurie pe Celsius, valetul personal care te ajută să economisești timp cu spălatul și călcatul hainelor!

Nu mai trebuie să sortezi tu rufele în funcție de culori sau materiale și nici să citești eticheta ca să vezi temperatura la care trebuie spălate. În plus, dispare și grija că hainele preferate s-ar putea deteriora sau că își vor pierde din intensitatea culorilor. Partea și mai bună e că nu trebuie să te deplasezi ca să le duci la spălat!

Ne suni 0751 120 905 sau ne scrii un email office@celsiuscleaning.ro, iar Valetul Celsius Cleaning vine să ridice hainele tale de acasă, de la birou sau din orice alt loc din București.

În 1-2 zile le primești curate, călcate și le poți îmbrăca imediat, ca să-ți dea încredere când ții prezentarea la birou, când ieși în oraș sau mergi la sală.

Celsius Cleaning este valetul dedicat hainelor tale. Și nu numai!

Punctele forte ale Valetului Celsius Cleaning:

  • Ridică GRATUIT hainele de oriunde din București sau din împrejurimi și ți le aduce înapoi curate și călcate, gata de purtat.
  • Dezinfectează eficient hainele și asigură o curățare profundă, prin eliminarea bacteriilor și virușilor, cu ajutorul mașinilor de spălat profesioniste.
  • Folosește procesul „Wet-Cleaning” pentru țesături delicate, astfel încât acestea vor fi în siguranță. Operația de albire funcționează pe bază de Oxigen Activ, fără clor.
  • Pentru curățarea chimică folosește Sensene, un solvent apărut în anul 2016, pe bază de alcool modificat. Pe lângă puterea mare de curățare, acesta lasă un miros plăcut în hainele curate și previne decolorarea. Este biodegradabil, având o toxicitate scăzută în apă, deci este prietenos cu mediul înconjurător. 
  • Spală profesionist hainele astfel încât acestea își păstrează mai mult timp aspectul plăcut și rezistă mai bine la un număr mare de purtări, chiar dacă sunt din materiale delicate.
  • La cerere, poate aplica tratamente extra, cum sunt:apretare, impermeabilizare, anti-pete, anti-acarieni, anti-molii.

Valetul CELSIUS CLEANING curăță și spală orice fel de obiecte de îmbrăcăminte, lenjerie de pat, perdele, draperii, haine din blană naturală și artificială, haine din piele, geci de iarnă, costume pentru motocicliști etc.

Nu e nevoie să fii rege ca să ai un valet dedicat :) Apelează la Celsius Cleaning pentru curățarea hainelor și bucură-te de mai mult timp liber!