Ce înseamnă o spălare cu dezinfectare


Spălarea, fie ea manuală sau automată, include de cele mai multe ori doar procesul de curățare. Acest lucru implică numai îndepărtarea mecanică a impurităților și a agenților patogeni. Din nefericire, acest lucru nu este suficient pentru că sunt destul de frecvente ocaziile în care rămân bacterii și viruși pe materialul spălat. În anumite medii de lucru (spitale, clinici, grădinițe, restaurante, etc.) dezinfectarea este obligatorie alături de curățare.

Spălarea cu dezinfectare înseamnă ca alături de procesul de curățare asigurăm și dezinfectarea ce duce la distrugerea definitivă a bacteriilor și virusilor după spălare. Dezinfectarea se poate face la o temperatură de spălare între 40°C - 95°C în funcție de materialul spălat, folosind mașini de spălat elvețiene certificate de un institut german prestigios de acreditare.

Aceasta dublă acțiune dată de curățare împreună cu dezinfectare duce în final, la haine/materiale mult mai curate, sigure, cu o durată de viață mai mare și cu aspect de nou pentru mai mult timp. În plus, datorită rezultatelor, protejăm oamenii din jurul nostru prevenind răspândirea și înmulțirea bacteriilor/virusilor.

Celsius Cleaning asigură dezinfectare completă  profesională. Ne mândrim că, avem două atuuri deosebit de importante : 

  1. Folosim mașini de spalat și utilaje de ultimă generație Bowe sau Schulthess, utilaje ce protejează toate țesăturile și materialele spălate, le scot în valoare, le intensifică culorile, le prelungesc durata de viață și aspectul;
  2. Folosim cei mai eficienți detergență și solvenți disponibili la ora actuală pentru curățare / dezinfectare, special concepuți pentru rezultate extraordinare de curățare și eliminare a bacteriilor/virușilor, impact minim asupra mediului, toxicitate foarte redusă în apă, amplificare a culorilor țesăturilor, previne decolorarea.

Suntem pasionați de ceea ce facem și avem grijă că rezultatele noastre să fie pe măsură.