Aveți 0 produse în coș - 0 Lei

Celsius Cleaning și Klintensiv GARANTEAZĂ siguranța hainelor tale


Împreună cu Klintensiv, producătorul de dezinfectanți medicali din același grup de companii românești, ne-am perfectat procesul de lucru astfel încât să GARANTĂM SIGURANȚA clienților noștri.

Astfel, dezinfecția și curățarea hainelor, lenjeriilor, articolelor de baie, a perdelelor și a altor produse trimise pentru spălare și curățare sunt integrate într-un proces 360 de grade, care exclude orice posibilitate de contaminare.

Preluarea produselor se face rapid, de către agenți dotați cu măști și mânuși. Transportul se face în ambalaje sigilate, care împiedică orice interacțiune cu alte produse. În procesul de curățare, bacteriile și virușii sunt distruși prin spălare cu dezinfectare termo-chimică. După igienizare, personalul controlat și dedicat acestui proces, utilizând costume de protecție, măști și mânuși, ambalează hainele curate în pungi sigilate. Livrarea se face, de asemenea, în condiții de maximă siguranță, interacțiunea cu agenții fiind redusă la maximum.

Practic, întregul proces de spălare și curățare este gândit astfel încât contaminarea hainelor să fie imposibilă. Acest lucru este posibil și datorită colaborării cu producătorul de dezinfectanți și produse de curățare Klintensiv, care face parte din grupul nostru de companii, având sediul și facilitățile de producție pe aceeași platformă industrială. Astfel, personalul și spațiile de lucru beneficiază de dezinfectare cu ajutorul substanțelor Klintensiv, produse cu mândrie și responsabilitate în România.

Iar pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, aceștia vor primi, la fiecare comandă plasată în această perioadă, un gel dezinfectant de mâini Klintensiv, pentru protecție ”la purtător”.

Celsius Cleaning este acum valetul dedicat hainelor și siguranței tale.