Aveți 0 produse în coș - 0 Lei

Cum păstrezi hainele ca noi mai mult timp


Fiecare dintre noi avem haine preferate pe care ne-am dori să le purtăm cât mai des și care să ne țină ani de zile. Cum avem grijă de îmbrăcămintea favorită astfel încât să arate ca nouă pentru cât mai multă vreme? Iată câteva recomandări de întreținere a hainelor!

Respectă indicațiile de pe etichete

Adesea, primul lucru pe care îl facem după ce am cumpărat o haină este să îndepărtăm eticheta unde sunt menționate indicațiile de spălare. Însă aceasta conține informații importante despre îngrijirea obiectului vestimentar respectiv: dacă se poate spăla sau nu la mașină, temperatura pentru spălare,tipul de uscare, dacă este recomandat sau nu înălbitoretc. În special materialele sensibile au nevoie de mai multă grijă la spălat, deoarece țesătura se poate deteriora rapid dacă nu sunt respectate indicațiile de întreținere.

Ține întotdeauna cont de recomandările de spălare de pe etichetele hainelor!

Îndepărtează petele imediat

Când o haină s-a murdărit, acționează pe moment pentru a preveni absorbția petei în material. Vezi în acest articol cum să tratezi cele mai frecvente tipuri de pete. Dacă folosești un produs anti-pată, asigură-te că este potrivit pentru materialul respectiv.

Întoarce hainele pe dos când le pui la spălat

Acest lucru va preveni degradarea țesăturilor și estomparea culorilorîn timp. Dacă haina respectivă are aplicate mărgele, paiete, imprimeuri sau nasturi, cu atât mai mult trebuie să o întorci pe dos înainte să o speli la mașină.

Optează pentru umerașe din lemn

Umerașele din plastic sau sârmă vor deforma hainele în zona umerilor, iar acestea riscă să se deterioreze mai repede. Chiar dacă sunt mai scumpe, umerașele de lemn vor păstra mai bine obiectele vestimentare. În cazul puloverelor grele,te sfătuim să le ții strânse și nu atârnate pe umerașe, deoarece riști să se întindă exagerat.

Folosește săculeți de rufe

Pune hainele delicate și lenjeria în săculeți special creați pentru a proteja țesăturile fine în timpul spălării la mașină.

Pentru ca hainele din fibre sensibile să fie în siguranță la spălat, poți să apelezi la serviciile noastre de curățătorie. Utilizăm procese automate pentru dozarea detergenților și folosim numai detergenți de calitate superioară, pentru a obține rufe curate, care își păstrează culorile și se mențin bine în timp.

Indiferent de tipul de haine, noi ne ocupăm de spălarea lor profesionistă. Curățăm cămăși, pantaloni, costume, rochii de mireasă, paltoane și haine de piele, pentru ca garderoba ta să fie mereu curată și la îndemână.

Spălăm hainele la temperaturi ridicate, fără exces de substanțe chimice, pentru a elimina bacteriile și a proteja astfel sănătatea ta și a celor dragi. În plus, aspectul și rezistența hainelor se vor menține în timp sau chiar vor fi îmbunătățite.

Contactează-ne și lasă în grija noastră spălatul hainelor!